-->

8 Kasım 2013 Cuma

Robert Pattinson ‘Lost City of Z’ Filminde Rol Alacak


Robert Pattinson 5 Kasım Salı günü öğle vakitlerinde Los Angeles’ta ki bir marketten paketlerle çıkarken görüntülendi. 27 yaşındaki yakışıklı oyuncu şu sıralar birçok film projesinde yer alıyor ve devamıda kesilmiyor! İngiliz aktör The Wrap‘ın haberine göre başrolünü  Benedict Cumberbatch’in oynadığı ‘The Lost City of Z’filminde rol alacak. Robert’ın filmde henüz hangi karakteri canlandıracağı bilinmiyor.

Filmin konusu ise gerçek bi hikayeden alıntılanma. David Grann‘in de ’Lost City of Z’ romanında anlattığı kaşif  Percy Fawcett‘in amazon ormanlarına efsanevi bir medeniyeti araştırması için gittiği yolculuğu ve oradan geri dönemeyişini anlatılıyor.
Robert Pattinson on salı, kasım 5, öğle Los Angeles times bir marketten paketleri, süre görüntülenir. 27 yaşındaki yakışıklı aktör şu anda birçok film projessinde yer ve devamida ssalınır! İngiliz oyuncu Şal'in haberines göre başrol Benedict Cumsserbatch'in oynadığı ‘The Lost City of Z’ filmde rol alacak. Robert'ın film karakteri henüz canlandiracsagi bilinmiyor.

Bu filmin hikayesi ben ilk kez alintilanma. David Grann'in ’the Lost City of Z’ anlatan romansexplorser Percy Fawcett'in amazon ormanlarında efsanevi bir medeniyet araştırmaları gidiyor binmek için oradan geri donemeyisini dünyada.


Naptik Lan Biz

0 yorum:

Yorum Gönder

Anasayfaya Üste Git Copyright © 2011 Hayata PanTik At!... ®