-->

8 Kasım 2013 Cuma

Selena Gomez ve Demi Lovato Yine Beraberler

Bir kaç yıl önce-olarak yakın dostluklar herkese örnek olmuş bir efsane ikili Demi Lovato ve Selena Gomez, uzun bir zaman sonra tekrar bir araya! Selena, aşağıdaki fotoğraf bir kaç saat önce Facebook sayfasında paylaşarak “Bu proof of eternity. Ne olursa olsun. @ddlovato” diye yazdı. Fotoğraf çekilişler zaman olduğunu bilmiyoruz, bir web sitesini kaç yabancı fotoğraf 7 kasım akşamı, X
Factor programına alındı perde arkasında, diyor. Ancak Demi pasında saç rengi ve Selena aynı gece Gösteriş yapmak dergisi parti fanlar zihninizi karıştırmayın. Yine de fotoğraf alındığında hayranları olursa olsun Delena bébé'yi bir kez daha bir araya very pleased to meet you!


Birkaç yıl önceki yakın arkadaşlıkları herkese örnek olmuş olan efsane ikili Demi Lovato ve Selena Gomez uzun süreden sonra yeniden bir arada!Selena, aşağıdaki fotoğrafı birkaç saat önce Facebook sayfasında paylaşarak “Bu, sonsuzluğun kanıtı. Ne olursa olsun. @ddlovato” yazdı. Fotoğrafın çekiliş zamanını bilmesek de birkaç yabancı internet sitesi fotoğrafın 7 Kasım akşamı X Factor programının sahne arkasında çekildiğini söylüyor. Ancak Demi‘nin saç rengi ve Selena‘nın aynı gece Flaunt dergisinin partisinde olması hayranların aklını karıştırıyor. Yine de fotoğraf ne zaman çekilmiş olursa olsun hayranlar Delena’yı yeniden bir arada görmekten çok memnun!

Naptik Lan Biz

0 yorum:

Yorum Gönder

Anasayfaya Üste Git Copyright © 2011 Hayata PanTik At!... ®